update

En kort uppdatering och sammanfattning för vad som har hänt i mitt liv senaste året:

Augusti – September 2013 – Gifte mig med min Älskling efter 6,5 år tillsammans, åkte sedan på en underbar honeymoon till Kalifornien

Oktober – December 2013 – Jag jobbade intensivt vid musikkåren ännu de sista stora spelningarna, och var med kollegorna på solsemester/adjösemester till Turkiet i november. Musikkåren och jobbet där lämnade jag med ganska tungt hjärta när den lades ner i slutet av december.

Med Älsklingen hittade vi ett hus som sedan blev vårt. Efter att vi fått packat upp vårt flyttlass firade vi vår första nyår i vårt nya, alldeles egna hem.

Januari-Mars 2014 – Jag hittade ett tillfälligt jobb som servitör vid en restaurang i Vasa där jag jobbade ett halvt år innan jag hittade jobb inom eget yrke. Samtidigt deltog vi med Älsklingen (som traditionellt) i Karleby ungdomsförenings nyårsrevy, men denna gång satt jag med i bandet.

Jag färgade håret brunt och levde nöjd med det tills den sakta men säkert nöttes ur mitt hår. Hårfärg hålls inte på mitt huvud tydligen…

Vi tog en paus i tillvaron med Älsklingen och åkte upp till Ylläs för att njuta lite av snön och vintern innan en intensiv vår börjar.

April-Juni 2014 – Då hände det minsann mycket! Jag gjorde färdigt mina studier vid Metropolia Yrkeshögskola och hade både konserter och slutarbete och andra kurser att fullgöra under hela våren. Det var intensiva veckor och många besök till Helsingfors men jag kunde glatt titulera mig musikpedagog i maj.

Tillbringade en helg i Umeå med min damkör och hade också ett par keikkor under den här tiden.

Vi påbörjade ett garagebygge och jag grävde och lagade både jordgubbsland och rabatt i vår trädgård.

Jag var på intervju för ett lärarjobb som sedan blev mitt. På samma gång fick jag också jobberbjudanden från andra håll.

Juli-Augusti 2014 – Juli hade jag ledigt för att ladda upp inför höstens nya jobb.

Vi semestrade i Sverige med Gamla Godingen och besökte än en gång världens största amerikanska bilträff, varefter vi ännu pausade några dagar på Åland.

Vi byggde klart vårt garage och lade nytt grus på gården, byggde en damm och tillbringade dagarna utomhus

Jag hade min första solokonsert i Jakobstads kyrka.

Vi var på svägerskans bröllop och firade vår egen bröllopsdag ett par veckor senare.

Jag påbörjade mitt nya jobb som musik och bildkonstlärare i ett högstadium, där jag nu dagligen jobbar.

 

Detta var de största händelserna som hänt det senaste året. Nu när ni är med på noterna igen kan vi börja blogga pånytt…

23.9.14

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s