V-V-V eller V-V-K

det finns ett svenskt ”ordspråk” som heter Volvo-Villa-Vovve. Jag har i princip fullbordat det uttrycket, men med en liten förändring. Nämligen Volvo-Villa-Kissekatt. Förra veckan flyttade denna lilla krabat in till oss

InstagramCapture_0ee01ce1-836f-4929-b432-088592f498b6

Hon är en fem månader gammal kissekatt som behövde ett nytt hem. Nu efter en vecka så börjar hon väl bli van med oss och vårt hem. Hon har också fått ett alldeles eget litet hus ute som hon kan krypa in i under kalla nätter. När hon är inne så har hon två favoritplatser, ena är på bastulaven och andra är i en av våra famnar, och har man datorn i famnen spelar det ingen roll, då lägger hon sej istället tvärs över den. Med andra ord är hon en lydig, söt och kramgo liten utekissekatt….

2 kommentarer Lägg till

  1. hcwfoto skriver:

    Den som söker finner! Kollade in din fb och hittade länk till din blogg. Förstås av nyfikenhet om Miss Mjau skulle synas någonstans. Och visst, här är hon! ❤ ❤ Vi saknar henne & hoppas ni har det bra tillsammans!

    1. pernillanilssonwik skriver:

      jodå här mår hon riktigt bra, några gånger har hon klättrat upp i ett träd då en annan större katt skrämt upp henne men hon mår nog bra hos oss och ligger gärna och gosar i famnen på kvällarna. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s