FIMO

Har hittat en ny hobby åt mig, nämligen Fimo-lera och att göra smycken av det.

Intresset väcktes lite förra året när tv-serien ”koko Suomi leipoo” höll på, och där hade många av bagarna alltid roliga örhängen i form av olika sorters kakbitar, muffins, cookies osv. Började följa några av bagarnas bloggar och kom fram till att det var en av bagarna som gjorde dem. Sedan det har jag tänkt att jag vill också lära mig göra sådana. Så för ett par veckor sedan klickade jag hem en hel del olika färger och nu har jag börjat pyssla. Superkul! Och jo, man blir nästan lite snål när man håller på pysslar. Vem vet kanske blir jag så ivrig att göra smycken att jag får börja sälja smycken också…

16.10.14-1

16.10.14-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s