project 333

Blev inspirerad via en gammal klasskompis blogg att prova på Project 333

Det går i stora drag ut på att minimalisera och göra en fungerande garderob, inte lägga allt för mycket fokus på vad man har på sig och tänka både mera ekologiskt, praktiskt och ekonomiskt. Jag läste på om projektet och beslöt mig för att prova på den. Eller egentligen tänkte jag ”varför inte”, jag får i princip klä mig i favoritkläder i tre månader och sedan växla garderoben och klä mig i nya favoriter.

Tre grundregler:

– Växla garderoben var tredje månad

– Välj ut 33 plagg, inkludera kläder, accessoarer, smycken, ute kläder och skor

– Smycken såsom vigselring räknas inte till 33, inte heller underkläder, pyjamasar, sämre hemmakläder eller sportkläder

mera och exaktare regler och tips hittar ni om ni klickar på länken i början av detta inlägg.

Jag måste medge att jag följde inte reglerna till punkt och pricka när jag valde ut mina kläder. Räknade inte heller med skor, festkläder eller ytterkläder i mina 33 plagg. Eftersom vädret t.ex varierar så mycket nu från mitten av oktober till mitten av januari så ville jag inte räkna dem. Dessutom tycker jag festkläder faller under samma kategori som sämre hemmakläder och sportkläder: de får användas Endast för de behoven, alltså jag får t.ex inte ha något från ”festgarderoben” till jobbet. Accessoarer glömde jag totalt räkna med, så de orkade jag inte börja tänka om efter att jag kom på dem, dessutom så vill jag ju ”marknadsföra” mina nya smycken nu när jag börjat med dem… Så en 100% Project 333 följare är jag inte, lite mera som en vegetarian som äter fisk och fågel också.

project333-1

Kommer någon annan med i utmaningen Project 333? Antingen till fullo eller på mitt sätt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s