Mörkret

Vad mörkt det plötsligt blivit! Men egentligen är det väl inte så konstigt med tanke på att vi ställde om klockorna i helgen och det nu är under två månader kvar till jul! Men för att se det från ett ljust perspektiv så är det då också under två månader kvar tills det börjar bli ljusare igen. Men mörkret gör väl sitt. Har suttit och gäspat hela kvällen lång och hela dagen igår, och det beror inte på att jag sovit dåligt eller lite utan jag har nu bara gjort det. Kanske det finns en liten mumin i mig som gärna skulle gå och lägga sig för att sova vintersömn? Men däremot vill jag ju inte sova bort hela vintern, vill bara sova ibland och annars ligga i soffan med tända ljus, lyktor och en spinnande katt bredvid…

WP_20140321_001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s