musik på allhelgona

Allhelgona. En helg då vi minns de som gott bort men som en gång stått en nära. Jag minns ikväll speciellt min morfar och farfar. Spelade som solist på en konsert ikväll i Vasa vid uppståndelsekapellet. Två av styckena jag spelade var samma som jag spelat på morfars eller farfars minnesstunder så dom två är tillägnade dem. Hade inget ljus med mig att tända för dem, men mindes dem i toner istället. Har istället tänt ljus till deras minne här hemma.

1.11.14

Hoppas ni alla har en trevlig fortsättning på allhelgona!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s