Ung, vacker och lycklig

God söndagkväll alla sköna! Nu har jag passerat gränsen. Gränsen till närmare femtio än noll, och även gränsen närmare trettio än tjugo. Nu låter de kanske som jag fått ålderskris men nejdå, inte alls. Trivs nämligen bra med min ålder nu för tillfället. Jag har hunnit och uppnått mycket redan i mitt liv och även om jag har en hel massa framför mig har jag inte alls bråttom framåt. Jag har en underbar man, ett fint hem, ett jobb jag trivs med och en söt katt så varför inte bara njuta av stunden? Så det är just det jag skall fortsätta göra nu, njuta av ett liv som tjugofem. Ung, vacker och lycklig. Är inte det ett bra motto för detta år?

2.11.14

Dagen till ära ett foto som togs för exakt ett år sedan då jag spenderade den här dagen i Turkiet med kollegorna från musikkåren. Idag har jag istället varit hemma med Älsklingen och hela min familj ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s