vit onsdag

Vilket vackert vinterväder vi haft idag! Snö som lagt sig över marken i gårkvällens oväder och som frusit fast i buskar och träd. Men halt har vi det också, även om man har vinterdäck var det nog försiktighet som gällde.

WP_20141102_017

Jobbdagen gick ganska bra, även om jag vikarierade i svenska idag. I för sig är det ju inte precis svårt att undervisa i sitt eget modersmål, men det skrämmer ju ändå alltid lite då man inte kan grammatikreglerna utan endast hur resultatet ska bli. Efter jobbet var vi bjudna till middag hos vänner, vilket var en riktigt trevlig kväll. Nu kan man slöa resten av kvällen framför tv:n och kanske leta reda på lite nya låtar till sångeleverna.

InstagramCapture_df65c5ac-36fe-4228-8076-2caa0d0e7d87

Hoppas ni alla haft en trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s