december

Då var december här. Kom med stormsteg och jag måste medge att jag inte riktigt kan förstå vart oktober och november rusade…men borta är de och vintern är officiellt här, liksom också julen. Med tanke på hur mycket jag planerat att jag ska göra nu i december börjar jag undra om jag verkligen hinner med allt. Men kanske jag inte ska oroa mig utan bara njuta av stunden och ta en (eller två) saker åt gången… Som nu t.ex nu ska huset städas och sedan ska här övas… ha en fin tisdag allesammans!

WP_20141102_011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s