Ingen julstress här inte…

December går liksom hela hösten med racerfart. Två veckor till jul hörni! Stressen har som tur inte tagit mig i år, även om jag ännu har en hel del ogjort. Pepparkakorna är bakade, men ett pepparkakshus-projekt återstår. Julkorten pysslade jag klart idag, så nu ska de bara postas. Dörrkransen ska göras, men bara jag tar mig tid att gå ut i skogen så fixas den ganska fort. Sista julpyntandet får vänta lite ännu, har nu upp julljusen och två tomtar är framme, men resten får komma fram nästa vecka.  Julklapparna kanske kommer stressa mig ännu lite, men annars så är det nog ganska lugnt fram till jul tror jag…

9.12.14.2

årets julpynt: tomtefar och tomtemor. Visst är de inte supersöta?

9.12.14.1

Årets julkort är alla gjorda med samma material och grund, men ändå alla olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s