Laddar batterierna

Har varit ensam hemma med kissekatten nu i två dagar, och haft riktigt lugna sköna dagar. Älsklingen är uppe i Lappland , men kommer som tur hem imorgon. Oftast har det ju varit jag som är borta några dagar på spelningar och så men för en gångs skull har det varit tvärtom. Så nu har jag bara tagit det lugnt och skönt. Börjar verkligen känna av hur hela kroppen slappnat av efter en hektisk höst. Dessa två och en halv veckor jullov har varit så sköna! Känns nog som jag laddat batterierna ordentligt nu inför vårterminen. Kommer jobba mera och har stora utmaningar framför mig när jag för första gången i mitt liv officiellt ställer mig framför kören istället för i lederna. Dock inte den kör jag själv sjungit i, utan för mig helt nya territorium. Ska bli så spännande, och bara jag får plöjt igenom all repertoar ännu så är jag taggad till tusen också…

5.1.15.3

Vårt vackra vinterlandskap nu när det kommit så mycket snö igen…

Men för att ännu ladda batterierna lite så var jag ute och åt med tjejvännerna ikväll. Oj, då det är så sällan man syns numera. Men vi lever på olika orter och jobbar och studerar alla olika så det tar ju bort gemensam tid nästan till hundra. Men en riktigt trevlig kväll hade vi tillsammans och satt och pratade tills restaurangen stängde. Tack för en fin kväll tjejer! ❤

5.1.15.25.1.15.1Gjorde en rosett i håret för kvällens middag, tyckte den blev riktigt söt. Smyckena är mina egentillverkade, gräddtårta denna gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s