Rivstartat vårterminen

Nåja nu har jag rivstartat vårterminen med både skolan och MI. Under jullovet lade jag upp planerna för hela våren och nu är det bara att köra på och följa planen. Med tanke på hur mycket energi mina nya utmaningar tar den här våren så är det bra att ha en grundplan färdigskriven i alla fall. Denna vecka är annars också lite spännande när tre av mina nya körer startar. Hoppas bara på att de inte tycker jag är allt för flummig, kan lätt bli så när jag är lite nervös och ovan i min uppgift. Men ska försöka hålla mig lugn. Kvällens övning gick åtminstone bra så månne inte resten av veckan gör det också.

Bjuder på en dagens bild på lärarinnan själv.

12.1.15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s