en vanlig (effektiv) torsdag

Känns som jag riktigt använt hela dagens timmar till något vettigt idag. Innan jobbet hann jag spela igenom några gånger den sång jag skulle lära musikklassen idag, och sortera mina sångnoter i alfabetisk ordning. En vanlig dag i skolan med både musik och bildkonst, som dessutom inte ens var så jobbig som jag förväntat mig. En snabb matbit hemma innan sånglektionerna började. När jag kom hem tog vi en länk med Älsklingen, vilket alltid är mycket tyngre än när jag själv går på länk för älsklingen får en alltid att springa lite mera än jag egentligen skulle göra (jag hatar att springa!). Så nu efter en dusch kan man lugna ner sig i soffan med datorn i famnen innan sömnen kallar…

15.1.15

funderar på att klippa pannlugg…yej eller nej?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s