Sköna lördagar

Oj, dessa sköna lördagar! Redan att få sova ett par timmar längre på mornarna och inte behöva stressa med morgonmålet är guld värt! Har med älsklingen hunnit renovera vinden lite idag, lite fixat till med att måla lister till gamla godingen (också renoveringsprojekt i vinter) plus att ha njutit av en riktigt god tvårätters med lördagsstek och efterrätt och delat en flaska vitt. Riktigt skönt med lördagar! Och att sedan på kvällen bara kunna se på en film tillsammans – härligt!

Min andra vecka med tre nya körer och en sånggrupp gick riktigt bra, bättre en första veckan iaf. Kanske det blir en bra körledare av mig ännu nån vacker dag? Fredagen var en väldigt lugn dag i högstadiet då eleverna hade dagsverksdag. Vi lärare var däremot i skolan som vanligt och gjorde sådant som vi tyckte behövdes. Så jag hann både fixa till mina två klassrum och förbereda en av sjuornas kommande uppgifter i bildkonsten. Ska bara måla den nästa vecka så är den klar.

24.1.15.1 24.1.15.2

24.1.15.4 24.1.15.5

Lite av mina ”fredagsprojekt”

Mjauen har blivit världens famnfia sedan hon blev opererad i tisdags, men söt är hon minsann! Ligger snällt och skurrar i famnen hela kvällen. Stackarn måste bara använda en kroppsstrumpa en vecka…den får henne se så smal och liten ut. Mjauen har under ena baktassen ett födelsemärke som är format som ett hjärta (uppochner). Visst är det sött?

24.1.15.3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s