Värmedyna

Sitter med ett värmeomslag på nacken i hopp om att det skulle lindra lite av smärt-pikarna. Har nu i ett par dagar haft en strålande värk från ryggen upp i nacken och till huvudet. Har egentligen ingen värk när jag står men när jag sitter börjar det stråla. Antagligen en nerv i kläm någonstans men var? Har provat tänja och töja både rygg och nacke, men ännu har det inte lindrat. Får väl bara tänja lite till, röra på mig och undvika att sitta för mycket?

Är det förresten någon annan som börjar få nog av detta noll-väder? Var är minusgradrarna som borde visas på termometern hela januari och februari? Jag har en massa tomma mjölkburkar som står och väntar på att få bli iskuber. Har tänkt göra islyktor men så länge temperaturen är som den är får jag ju inga fina iskuber…Nå blir det inte i år får jag väl prova nästa år igen istället. Får njuta av mysbelysningen här inne istället…

29.1.15.2 29.1.15.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s