Alla <3 Dag

Trevlig alla hjärtans dag allesammans! Vi ska fira dagen tillsammans med svägerskan P och hennes man. På deras bröllop i somras fick vi till uppgift att ta med paret på snölekar under vändagen. Så sagt och gjort, vi bokade in dagen i våra kalendrar och idag så blir det lite slalom. Om vi sedan hittar på nåt pulkka-åkning eller snökrig också får vi se, men ska väl nog bli en rolig dag ändå!

14.2.15.1 14.2.15.2

Förra helgen hade vi hela gården full med kvistar efter stormen, så tog in några fina och lade dem i en vas. Pysslade också snabbt ihop några filthjärtan som jag hittat på Pinterest. Kanske lite julgrans-känsla över det hela, men det var roligt att pyssla, och passar ju till alla hjärtans dag.

14.2.15.3

Fick redan i måndags en fin bukett av Mannen, då vi hade årsdag, och den är fortfarande riktigt fin.

Hoppas ni alla har en fin dag! Kom ihåg era nära och kära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s