tårtor

Har bakat två tårtor på två dagar nu, en på söndag och en på måndag. Älsklingen hade födelsedag så på söndagen bjöd vi hans föräldrar på tårta och till tisdagen tog han med en till jobbet också. Den som vi åt själva så blev mycket god, men utseendet är jag kanske inte så nöjd med. Liknade en hockeytröja enligt mig, men blev nu som den blev. Hade inte tid att smycka ut så mycket. Jobbtårtan blev då lite finare med stjärnorna. Själv fick jag aldrig smaka den men vad Älsklingen sa så hade jobbkompisarna tyckt den var mycket god. Så nöjd får jag nog vara! I den blå tårtan hade jag jordgubbar, grädde och choklad-kondenserad mjölk. Den andra hade sylt istället för jordgubbar, men även där choko-mjölken. Om ni inte provat det så rekommenderar jag varmt! Blir riktigt gott och behöver inte kokas eller nåt, bara att öppna burken. Lätt och gott!

18.2.15.1 18.2.15.2 18.2.15.3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s