Helg i Helsingfors

Oj vad tiden gått fort och vad mycket man hunnit med på en månad. Har både haft sportlov, södernresa, musikalhelg och självklart vardag fullspäckat med jobb. Men nu är ju våren officiellt här när vi redan är halvvägs in i mars och solen skiner och värmer fullt på dagarna redan. Härligt härligt! Även om jag på samma gång nästan får panikattack när jag upptäcker hur snart sommarn är här. Innan det ska ju sååå mycket hända ännu. Men en dag i taget, så nu bjuder jag först på några bilder från musikalresan i helgen. (beklagar kvaliteten på vissa bilder) Mamma Mia var musikalen, och mamma-mia-vad-bra-den-var!!!! Helt underbar! På hemvägen stannade vi ett par timmar vid Ideapark för lite shopping, men vad jag fyndade där kommer nog i ett annat inlägg.

15.3.15.1

15.3.15.2

15.3.15.3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s