Frisyren räddade dagen

 Trots min sega morgon blev dagen riktigt bra. Lurade mig själv till att bli både piggare och gladare med en huvudvärkstablett (mot huvudvärken!) tre koppar te, en fin frisyr, lite smink och en söt klänning. Kan säga att det faktiskt är ett fungerande botemedel (i alla fall för mig). Städade nämligen upp lite här hemma innan jobbet också, och hade bra med energi både i skolan och tillsammans med mina sångelever. Nu är bara frågan att varför kommer man inte ihåg såna botemedel när man ännu ligger i sängen? Visserligen är det varmt och skönt under täcket men inte orkar man ju ens ligga en hel dag sängen heller. Eller inte jag iaf.

 26.3.15.226.3.15.1

Dagens frisyr blev en fransk fläta tvärs över huvudet som avslutades i en stor knut bakom ena örat. Ville ha en lite busigare och vardagligare känsla på det hela så knuten gjordes utan hjälpmedel av ”donits”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s