en lugn påsk

Kan inte direkt påstå att det firats påsk här hemma hos oss i år. Blev inget påskpynt då mitt gräs aldrig grodde ordentligt, kan bero på att gräsfröna var typ tusen år gamla (eller nästan). Men memma och påskägg har vi i alla fall, och självklart påskgodis för påsktrollen. På fredagen åkte vi till mina föräldrar på kvällskaffe, där även Mialinnea var med hela hennes familj, och säkert träffar vi mera familj ännu under helgen, men för övrigt så försöker vi hålla borta stressen med att hinna från kaffebord till matbord till kaffebord igen. Så att det blev en lugn påsk gör ingenting, bra sätt att ladda batterierna igen. När det är mycket jobbresor på gång för mannen är det skönt att få spendera tid på två.

5.4.2015.1 5.4.2015.2

Nu skiner solen så vackert så tror det nog blir en promenad idag innan något annat görs. Skulle sedan kunna baka lite av överblivet påskgodis…Hoppas ni alla har en fin påsk söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s