I love my job!

Måste bara säga att jag Älskar det jobb jag har nu! Har ju väldigt många olika jobb som bäst, eller egentligen har jag ju två olika arbetsgivare med olika jobb (båda förstås inom musiken), men har ju allt från musiklekis, högstadieelever till körsång för vuxna. Visst blir det långa dagar och en massa planering, men nu kan jag säga att det är såååå kul! Speciellt mina körer! Wow, kunde aldrig tro att det skulle vara så här roligt att leda en kör! Har stått och sjungit i kör sedan liten och vet att det är roligt, men är så tacksam att jag fått möjligheten att prova på att leda kör nu under våren, för det är ju ännu mycket roligare! Och så givande det är! Kan nog inte beskriva den där känslan när man övat in något i flera veckor och sedan plötsligt så låter allt bara rätt. Vilken glädje! Man får ju en sådan kick av det!

ett av mina motton:

images (20)

(bild lånad från nätet)

I januari när jag började med körerna var jag nog väldigt osäker och sökte lite hurudan körledare jag är och hur man ska leda kör över huvud taget. Kan inte säga att jag ännu funnit mitt körledar-jag, men en bit närmare på vägen är jag definitivt. Var på körledarkurs hela helgen och fick äntligen hjälp med min slagteknik. Visst har jag kunnat slagmönstren redan i flera år, men det är en sak att följa dirigenten och att själv Vara Dirigenten. Men nu när man fått mera kött på benen både genom kurs och av de egna körerna så känns det nog bra. Får visserligen öva ännu mycket framför spegeln för att då in de rätta ”knyckarna” , svängarna, nyanserna och så, men då det är roligt så känns det ju inte som övning heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s