Vårstämning på terrassen

Oj vilken vacker dag vi har! Har dessutom hunnit med en del och än så är dagen inte slut. Tvättade fönstren från utsidan under förmiddagen (insidan får vänta till någon mulen och regnig dag), och det var så skönt när solen sken och fåglarna kvittrade. Inte alls så jobbigt, även om fönstertvättning inte hör till mina favoritsysslor. Har bara haft två grupper musik lekis idag och eftersom den sista blev inhiberad, men då kunde jag åka hem och sitta i solen på terrassen och dricka te istället. Har i och för sig gjort klart programbladet för söndagens konsert, så har ju jobbat också. Nu ska jag ännu kontrollera igenom repertoaren här ute i solen innan kvällens övning.

Manskörsaffisch2

Välkomna alla på konserten, vacker manskörssång med traditionella vårsånger och några andra sånger utlovas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s