Jag fick jobbet!

  Ja tänk vad tiden går, tänkte skriva detta inlägg redan förra veckan, men hups så var vi redan en vecka senare. Men jag fick musiklärartjänsten i Vörå! Wohooo! Blev så glad efter beskedet! Att vänta på beslut i typ två och en halv vecka efter intervjun var inte det roligaste, men konstigt nog så var jag ganska lugn de sista dagarna. Och nog är det skönt att veta att man har ett fast jobb att gå till när sommaren är slut.

För tillfället jobbar jag ännu i högstadiet fram tills skolavslutningen. Sedan lämnar jag över stafettpinnen där till någon annan som får försöka ta hand om musik och bildkonstundervisningen i den skolan. Visst kommer jag sakna det, men man vet ju aldrig vart livet för en, kanske jag jobbar i en klass ännu någon gång i framtiden? Mina kurser vid MI har nu tagit sommarlov, vilket nog är väldigt skönt. Har varit en väldigt intensiv vår, och speciellt de sista veckorna med konserter och körresor. Eller sommarlov är väl inte rätta ordet i mitt fall, nu får ju jag börja planera hösten och våren för nästa år, då jag dessutom vet att jag får fortsätta leda dem. Blir hur spännande och kul som helst!

7.5.15.2

Fick igår en fin Lilla-My kanna fylld med blommor av min ena kör och en fin blombukett av en sånggrupp jag lett. Min damkör gav också en fin g-klav åt mig som nu hänger runt halsen. Aaahh, de är så snälla alla, blir ju riktigt rörd! Men också så taggad att börja planera hösten för dom, för det betyder ju bara att de trivts med mig. Vilket är bra för jag har trivts med alla mina körer och elever…

Frisyr-bilderna är tagna i Sverige efter konserten, dirigenterna och pianisterna fick varsin rosbukett, och eftersom de inte skulle hållits fina ända hem till Finland så lade jag några i håret istället för sitsen vi hade efteråt.

7.5.15.3

7.5.15.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s