två katter på samma gren

Oj vad det är härligt när solen skiner och man kan vara ute och pyssla i trädgården. Nu när jag har kvällarna lediga är det skönt att efter jobbet ta på sig smutsiga trädgårdskläder och gå ut och pyssla med något. Är det inte en rabatt som ska rensas så ska det krattas någonstans, och hittas inget annat har vi miljoner maskrosor ännu runtom på gården som jag skulle vilja ha bort. Nu borde gräsmattan också klippas, men när det ändå regnar var och varannan dag så får det vänta. En sak i taget.

Kom idag på när grannkatten klättrade upp i ett träd vår Mjau redan satt i (lurpassade på fåglar tror jag). Men fick inte riktigt klart för mej om de busade eller smågrälade. För ibland var klorna fram och ibland såg de bara gulliga ut, som om de lekte ta-fatt lite små-kärt med varann. Men hann få en bild av dem på samma gren där ingen visade rumpan mot kameran (de har visst inte lärt sig att le mot kameran..)

12.5.15.1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s