tråkväder i maj

Måste verkligen göra en allmän klagovisa nu om vädret denna maj månad. Var är all sol och värme? Typ två tre varma soliga dagar har vi haft känns det som, resten regn, rusk, köld och nu hårda vindar. Riktigt surt majväder! Men vi får väl hoppas på en varm och skön juni då istället?

23.5.15

När solen äntligen kom fram till kvällen tog vi ut gamla godingen på en VasaCruising. Visserligen var det fortfarande blåsigt och svinkallt och det kom några regndroppar i Vasa och solen sken inte alls som hemma. Men en skön cruisarkväll blev det, som avrundades med en pizza i Vassorfjärdens fina café. Resten av kvällen spenderar vi i soffan och hejar på grannlandet i eurovisionen, för visst är den inte en superlåt med fin show också!?

Ha en finfin lördag allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s