solig söndag

Idag var det då äntligen bättre väder. Soligt och varmt trots att det var blåsigt. Så kunde nu äntligen gräva ner mina häckplantor, eller påbörja det projektet i alla fall. Jag hann nu inte mer idag än gräva bort gräslagret där häcken ska komma. Nu hoppas jag på bra väder till början av veckan så kanske jag får grävt tillräckligt djupt, och lagt ner mina plantor.

25.5.15

Hann som sagt inte gräva i trädgården hela dagen för idag har vi också varit och firat en femåring. En glad och livlig tjej som önskat sig utklädningskläder, så av oss fick hon både prinsessklänning och krona. Så då firade vi en prinsessa, med en fin prinsesstårta. Alltså inte en såndär klassisk grön marsipantårta utan en som var bakad som en prinsessa med en barbie i mitten och kakan formar hennes klänning.

Hoppas ni alla haft en riktigt fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s