en junimorgon

4.6.15

God morgon alla läsare! Eller morgon och morgon, det är väl förmiddag redan då klockan är tio? Men nä jag har inte just stigit upp om ni tror det, men känner mig lite trögstartad idag. Nu när det ännu är värsta pollentiderna så vaknar jag flera gånger varje natt av att det kliar i ögon, näsa och hals. Inte så trevligt, och fast man äter medicin så hjälper det inte till hundra procent. Men allt lättar så småningom, värsta borde vara över redan tror jag…

För övrigt ska jag nog ta mig i kragen just och börja göra något, har mycket på min to-do-lista nu när jag är ledig en dag. Trädgårdsjobb, övning både på piano, oboe, och sång, ett jobbmöte osv. Men ha en fin dag allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s