Bröllopslördag

Oj vad frånvarande jag varit, men har haft en hel del att göra den senaste veckan. Systern har bröllop idag så har varit en hel del med och hjälpt till med förberedelserna, och mellan varven har jag försökt hinna fixa till i trädgården här hemma. Men idag vankas det bröllop och jag har varit uppe med tuppen. Bröllopshelgen krockade nämligen med en dirigentkurs som jag går på, så sitter på skype och följer med kursen hela förmiddagen, gårkvällen och morgondagen. Så frisyren fick jag ta och göra redan tidigt i morse. Hade knutar i håret över natten så att jag skulle spara tid med lockandet, men frisyrer tar ändå alltid sin lilla tid att göra. Men resultatet blev såhär:

WP_20150613_005 WP_20150613_002

Dekorationen har jag gjort själv med inspiration från pinterest..Ni får se bättre bilder senare, dessa är snabbt tagna mobilbilder…

Liten förhandstitt på dekoreringen får ni också. WP_20150612_007

Hoppas ni alla har en riktigt fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s