Hösten – En nystart!

Höst…nystart? Egentligen kombineras väl hösten med slutet på något, men alltid är det inte så. Eller för mig har hösten alltid varit en nystart på många sätt. Flytt till nya hem har skett på hösten, nya skolor har alltid börjat på hösten likaså många jobb. I år är det lika så, jag har nu inlett mitt nya jobb! Idag var första dagen på kontoret och så småningom (om ca. en månad) inleds kurserna. Så hösten är verkligen ett början på något nytt.

En annan liten ”nystart” är att vi idag inleder vårt tredje år som gifta. Tänk att det redan är två år sedan vi svarade ”Ja!” i kyrkan.  Så lite skoj är det faktiskt att jag inledde mitt nya jobb som heltidsanställd musiklärare på vår bröllopsdag. Och mycket nytt kommer säkert längs med hösten. Så jo, hösten är en tid för nystart…

bröllop _MG_6094_1

Ett par små tillbakablickar på den fina (men regniga) dagen för två år sedan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s