de små sakerna…

30.8.15.130.8.15.2Tog en ”inrednings-städ-dag” förra veckan, det vill säga, jag flyttade runt och pysslade på lite på samma gång jag städade hela hemmet. Det är konstigt hur man kan bli på bra humör av ett städat hem, sedan är det egentligen ännu konstigare hur svårt det är att hålla hemmet städat…Jag är egentligen inte typen som flyttar runt inredningsföremål hit och dit, utan håller mej till att ha säsongsvis fram olika saker. Men visst är det ändå trevligt med små förändringar ibland, redan en annan ljusstake på hyllan eller en annan duk på bordet. Det är de små sakerna som gör helheten…30.8.15.3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s