Så var det september…

Då var hösten officiellt här, både i kalendern och i luften. Kan inte förstå hur det blev höst på en natt, ingen övergång utan det var bara en dag förra veckan då man bara kände i luften att nu är det höst. Men nu börjar allvaret för mig, eller nästa vecka egentligen, för då drar en del av kurserna igång. Inom de närmaste tre veckorna börjar alla mina kurser, vilket blir väldigt roligt! Ser fram emot att nu som heltidslärare dra igång mina kurser. Nu är de ju Mina körer och elever. Jag är inte längre vikarierande dirigent utan ordinarie. Så kul! Men på samma gång känns det lite skrämmande, och ännu har jag inte riktigt allt på klart, men senast till julen väl *hehe*…

1.9.15.21.9.15.3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s