första oktoberhelgen

Då hade vi oktober här, tänk vad hösten också går fort! En fin helg har vi haft, trots stormen i fredags. Hos oss tog stormen av en ganska stor björk, och välte den över vårt uthus. Tur nog så var det bara uthuset och inte garaget eller huset. För att se det från den ljusa sidan så har vi nu ytterligare brasved för en tid framöver (vilket vi nog redan har för flera år egentligen).  4.10.15.2

När det nu var vackert väder hela lördagen tog vi ut Chryslern på en åktur till Replot. Man vet ju aldrig när det är sista turen innan vintern så vi passade på…Härligt vackert väder har vi ju haft hela helgen och en stor del av tiden har också spenderats ute på gården. Har fått ner narciss- och tulpanlökar i jorden så att vi kan njuta av fina blommor redan tidigt på våren. Ifjol glömde jag helt bort det så då fick jag ju skylla mej själv på våren istället…

4.10.15.1

En hel del har jag också stått i köket denna helg. Har både bakat chokladmuffins, pizza och semlor. Kanske jag börjar få min bakningskänsla tillbaka snart. De senaste två gånger jag bakat något sött så har det slutat i total flopp trots att recepten inte ens varit några krångliga. Men den här helgen har allt lyckats! Men nu är det nog skönt att bara sitta i soffan och äta en nybakad semla. Hoppas ni alla haft en riktigt fin helg allesammans!

2.10.15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s