Rosbukett av löv

Oj vad jag tycker om dessa vackra soliga höstdagar! Riktigt skönt att vara ute, även om det inte direkt blir att sitta i solen och njuta, för sååå varmt är det ju ändå inte. Tvättade fönstren utomhus igår och ska tvätta från insidan imorgon (om jag hinner), så kan man se ut på vårt fina höstlandskap också, utan att bara se en massa fläckar…

15.10.15.4

Var idag en sväng till hemstaden och hälsade på mamsen och papsen. Mamma hade sett fina rosor gjorda på lönnlöv så då tyckte hon vi ska prova göra några. Och sagt och gjort så gick vi ut och hämtade löv och sedan började vi rulla rosor. Till och med pappa provade rulla en ros… Riktigt fina blev de, men ännu finare skulle de blivit om de skulle varit klassiska höstfärgade lönnlöv och inte från blodlönnen på gården. Fast lite häftiga blev de ändå med sin mörka färg, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s