Mycket gjort men ändå lugnt….

Har fått gjort mycket under två dagar, fast det ändå känns som jag idag gått halva dagen och gjort ingenting. Är inte egentligen den personen som bara kan slappa hela dagen i soffan, då får jag dåligt samvete. Men kanske man borde vänja sig vid det också, att inte hela tiden ha en tio meter lång to-do-lista?

17.10.15.2

Hur som helst har de två senaste dagarna inkluderat en stadsrunda (inklusive veckohandel), plantering av höstblommor, besök av svägerskan med familj, fönstertvätt från insidan, matlagning, bakning, lite sömnad och så har jag hjälpt Älsklingen och pappa lite på vinden. Och än en gång kan jag konstatera att jag slappat halva dagen idag känns det som…kanske det ändå var helt välförtjänt? I alla fall tyckte den numera känsligare ryggen det…17.10.15.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s