wannabe omaggio

Förra året när jag jobbade som bildkonstlärare så fick jag lära mig dreja så att jag kunde lära ut åt eleverna också. Superkul var det ju, men inte alls så lätt. Ett av mina bästa arbeten, som också blev det sista om jag minns rätt, var denna vas. Den gjorde jag lite i ”test-syfte”, men resultatet blev riktigt bra, inte perfekt, det medger jag, men så jag kan vara nöjd (med tanke på mina väldigt få keramiska erfarenheter)…

18.10.15.2Nu på sensommaren/hösten fick vasen också lite färg på sig. Tänkte efterlikna de nu för tillfället väldigt moderna omaggio-vaserna. Formen var ju nästan perfekt, så då var det bara att få till ränderna. Tyckte den klassiska svart-vita vore lite tråkig så blev guld-vit istället. Som plan B skulle det varit att färga hela vasen guld om ränderna misslyckats, men det gjorde de inte, så kanske det får bli en annan gång. Men vad tycker ni om resultatet? Blev det inte ganska snyggt ändå? Ifall ni vill se originalvaser av omaggio kan ni alltid googla *hehe*

18.10.15.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s