tidig lördagmorgon

God morgon kära läsare! Här är jag uppe med tuppen, eller snarare uppe med katten, för det var faktiskt hon som väckte mig en halv timme tidigare än jag tänkt stiga upp. Var väl orolig för att jag skulle försova mig… Nåväl, normalt sett är jag inte uppe sextiden på lördag mornar, men idag så åker jag iväg ner till Hufvudstaden på en musikalresa. Oj så skoj det skall bli! En musikalshow tillsammans med Peter Jöback och Helen Sjöholm. Som jag väntat! Jöback hör till en av mina stora favoriter när det gäller musikaler och ska bli så himla roligt att få se och höra på honom live! Som bonus denna helg får jag dessutom träffa en av mina bästa vänner som numera bor nere i Hfors. Superhelg med andra ord (oavsett en tidig väckning).

i_love_musicals_livenation_433x250

En kommentar Lägg till

  1. Rebecca skriver:

    Tips för att slippa bli väckt av katten (och med tanke på er tillökning) är att skaffa kattlucka! Vi köpte åt vår Sven och han lärde sig den på en vecka. Och det drar inte heller så kallt från den som man skulle kunna tro 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s