Det är klippt…

 Glömde nästan totalt bort att lägga upp en bild på mitt ”nya hår”. Fick en impuls att klippa håret, och sagt och gjort så blev det kortare, över tio cm! Är inte den som orkar boka frissatid, så tar oftast till saxen själv och hoppas på det bästa (kan ju alltid gå till frisören om jag sedan inte är nöjd)… Har visserligen funderat en tid på att jag borde frisera topparna lite, men att jag ändå skulle ta bort så pass mycket hade jag väl inte direkt tänkt. Men nu är det redan klippt och bra blev det också den här gången. Vill jag ha längre hår igen får jag vänta ett halv år på att det ska växa ut igen, tycker mitt hår växer i racertakt ändå så känns inte så farligt att jag ändå tog bort så mycket…

27.10.15.2 Har ingen före bild, och hittade heller ingen selfie där jag skulle ha håret löst, som skulle vara tagen i höst (närmaste togs i början på sommaren så det gills inte mera..)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s