Life´s good as twenty-something!

Då var man igen ett år äldre och ett år klokare sägs det ju. Hur bra det stämmer vet jag nu inte, iaf inte över en natt, men jämfört med för ett år sedan så säkert lite. Under mitt år som 25 hände mycket och jag lärde mig också mycket nytt så visst måste jag ha blivit klokare också. Men nu ser jag nog fram emot detta år, och allt nytt jag får erfara som 26 istället. Njuter nog till fullo av den här åldern, och någon trettio-års-kris har jag inte kommit in i ännu, men det är ju så många år kvar till det också…Nej livet leker bra nu!

3.11.15.1 3.11.15.2

Till söndagen hade jag bakat dessa läckerheter; cake-pops (som lyckades bättre än någonsin förr) och en marianne-cheesecake. Namnamnam säger jag bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s