Pappa är bäst!

8.11.15.2

Pappa är bäst, så är det bara och så tänker väl nog de flesta. Det är klart jag tycker min pappa är bäst, han är ju den som varit där hela min uppväxt, stöttat mig i livet och lärt mig mycket. Man kunde säga hur mycket bra saker som helst om pappa, men huvudsaken är fortfarande att jag älskar honom just för den han är och för den roll han har i mitt liv. Idag blev pappa firad av hela familjen, mellansystern var också hemma från Sverige nu över helgen. Mamma hade gjort en supergod farsdagslunch helt i pappas smak: mört nötkött, rödvins- och pepparsås och goda ungsrotfrukter till. Senare drack vi också kaffe och åt hjortroncheesecake tillsammans med mormor och farmor. En finfin farsdag helt enkelt!

8.11.15.1

Svärfar firade vi redan igår med både mat och kaffe, och imorse sade jag till Älsklingen att nästa år firar vi honom också, då med frukost på sängen. Men hoppas ni alla också haft en fin farsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s