världsprematurdagen

Idag är det världsprematurdagen, en dag som jag aldrig tidigare egentligen haft en relation till innan i år. Inte för att jag fött ett prematurbarn eller någon i min närhet heller, utan för att jag lever i väntan på att vårt eget barn ska födas. Tanken på att vår lilla krabat skulle födas nu är nog skrämmande. Trots att vården nuförtiden är den bästa möjliga i vårt land så är nog det absolut bästa stället för barnet i magen. Lyckligtvis har allt hittills gått bra och vi ska bara hoppas och tro att de sista ca. tio veckorna också gör det.

17.11.15

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s