November lider mot sitt slut

Då börjar november lida mot sitt slut och vi inleder årets sista månad. Kanske också årets mysigaste med alla ljus och juldofter. Här hemma kokade jag en pepparkaksdeg ikväll och ahhh vilken härlig doft det spred sig i köket. Säger bara välkommen julmånad!

Årets nytillskott bland julpynten blev två liggande tomtar. Söta som bara den tycker jag. För mig är julen röd och vit, och kommer troligen alltid vara det också, så pyntar gärna i de färgerna runt om i huset. Än så länge har inte mer än julstjärnorna i fönstren, julduken på köksbordet och adventsljusstaken kommit fram, men ju närmare julen vi kommer desto mera julpynt kommer också fram.

30.11.15.3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s