slutspurt av terminen

Godkväll alla läsare! Här är bråda dagar för mig med mycket att göra. Har slutspurten på terminen för tillfället så har haft en hel del konserter och fram för allt övningar inför konserter de senaste två veckorna. Förra veckan var det en konsert med min kör ”kör för alla” och denna vecka är det damkören och manskörens tur. Kommer bli en väldigt fin julkonsert på lördag, men tror inte jag kan pusta ut innan sista tonerna tonat ut. Visserligen ska jag också sjunga med en kör på luciakröningen i Oravais, och har själv ännu två konserter jag ska medverka i innan jul, men nu är det nog julkonserten på lördagen som jag laddar för mest.

9.12.15

…men för att ni inte ska tro att jag stressar ihjäl mig lägger jag upp en bild på det jag slappnar av med här hemma, nämligen ljus och lyktor. Fick den största av dessa bläckplåtslyktor av min Kör För Alla som tack för terminen, och kan inte tacka tillräckligt för det var nog en väldigt stor och fin gåva av dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s