välkommen 2016

Då var det ett nytt år igen. Tiden går så himla fort så man hänger knappt med. Men tar ändå emot det nya året med öppna armar.

År 2015 var ett riktigt bra år med en hel del nya utmaningar för både mig och Älsklingen. Båda fick vi nya jobb vilket betydde en hel del jobbresor för Älsklingen och långa dagar för mig. Men såhär vid årsskiftet känns det nog bra trots att det var lite tungt mellan varven. Vi hann ändå resa både till Gran Canaria och Sverige under året, där vi kunde koppla av på två. Tänker inte skriva någon ordentlig årsresumé men kan konstatera året var ett bra år, med flera medgångar och lyckliga stunder än motgångar. Dessutom spenderade jag över halva året som gravid, vilket nog för med sej hopp och förväntan för detta år. En månad ännu att vänta på vem som gömmer sig inne i magen. Tills dess ska vi njuta av tvåsamheten lite till och ta dagen som den kommer.

1.1.16

Välkommen 2016! Säkert kommer du med många överraskningar, glädjestunder, sömnlösa nätter, äventyr och lyckliga dagar, och allt detta ser jag ändå fram emot! Önskar er alla också ett riktigt gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s