Vid brasan

Hej hopp vad tiden går! Redan nästan mitten av januari, nu hänger jag inte riktigt med, eller så går tiden fortare ju närmare dagen D vi kommer. Här njuter jag av mammaledigheten, och intalar mig själv varje morgon att det är okej att sova länge (nu då jag ännu kan). Vintern kom också till slut, både med snö och kyla. Lite bättre är det den här veckan då temperaturen hållits kring tio grader och inte sjunkit långt under tjugo-strecket. Men hur som helst är det väldigt skönt att sitta vid en sprakande brasa, eller vad tycker ni?

12.1.16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s