inte så långe kvar…

Har idag spenderat några timmar på stan för att införskaffa det sista vi behöver innan lillen kommer. Eftersom vinterhalaren i mammalådan var så förskräckligt stor, och vädret ändå är ganska långt på minus nu, så behöver vi verkligen en mindre variant. Åkte via LillensLoppis först för att se om där över huvud taget fanns någon liten halare i gott skick…och vilken tur jag hade! En helt oanvänd liten halare i mörkgrå/svart hittade jag för inte så många euron. Måste säga att jag verkligen uppskattar barnloppiset i Vasa, eftersom där finns hur mycket fina kläder som helst i hur bra skick som helst, och inte för så många euron heller. Själv köper jag inte så värst mycket kläder på loppis, men babyn växer så fort ändå så att behöva köpa tre-fyra helt nya garderober med kläder bara under första året lockar inte helt, så då har jag faktiskt köpt en del av babykläderna begagnade. Hittade också några tröjor bland hyllorna som fick komma med hem, så nu har vi nog kläder så att lillen inte behöver frysa då h♥n kommer ut.

15.1.16.2
skorna har inget att göra med dagens fynd utan passade bra in i dagens tema

För övrigt börjar vi väl så småningom ha det mesta klart för babyn här hemma också. Eller nu har vi inte ännu lagt ut skötbordet och sängen och sånt men vi har iaf det mesta här hemma så vi klarar oss. Har inte tagit så mycket stress över att allt ska vara tipp-topp men det är väl bra att ha det mesta hemma iaf när det nu sen är dags? För tillfället tycker jag h♥n kan hållas inne ett litet tag ännu, så att vi båda skulle bli friska från den här förskräckliga förkylningen vi lider av. En punktlig baby skulle inte egentligen vara så dålig idé, men det är väl inget som går att bestämma eller styra desto vidare…h♥n kommer då h♥n kommer helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s