Årets första tulpaner

Nu börjar även de sista julprydnaderna ha återvänt till skåpen i väntan på nästa jul. Igår åkte stjärnorna ner från fönstrena och idag rullade jag också ihop julduken från bordet. Ett par saker påminner ännu om julen, som till exempel pepparkakshuset som jag helt enkelt inte velat riva ännu, eller julmobilen/”guld-misteln” som jag fick av Älsklingen till födelsedagen som helt enkelt är så fin så jag vill ha kvar den. Men, men bortsett från dem så är det mera vår i hemmet redan med ett stort fång tulpaner på vardagsrumsbordet och inte så juliga dukar på borden. Fräscht är det och man blir på så gott humör av så lite!

20.1.16.2

Ute så faller snön i lätta men rätt tjocka lager. Snöarbetet har jag överlåtit till Älsklingen den här vintern (av skäliga orsaker), men lite har jag faktiskt gjort, kan helt enkelt inte hålla mig stilla och bara titta på då andra jobbar. Men har hållit mig till att sopa trappan och uppfarten till huset, gården tänker jag inte röra innan nästa vinter *hehe*. Men visst är det inte vackert och mysigt med så här mycket snö? Hoppas det hålls så här hela vintern och sedan mot mitten/slutet av mars kan det smälta bort på en gång så vi får vår…

20.1.16.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s