10 dagar kvar…

Var igår och tog gravidfoton med min kusin Satucecilia, som by-the-way e helt superbra fotograf! Jag har aldrig känt mig vidare vacker eller sådär graciös som gravid, utan snarare som en flodhäst, samtidigt som jag ändå varit glad över att magen aldrig blivit sådär enorm så jag knappt kunnat röra på mig…men med dessa bilder kan man väl inte känna sig annat än vacker…

Jag ville inte ha några nakenbilder av magen utan istället mysiga vinterbilder ute i snön och iklädd en varm och skön tröja. Vädret kunde knappast varit bättre, solen sken och snön var lätt som puder, endast kylan bet hårt i våra kinder och Satucecilias fingrar, det var ändå -20 grader…

_MG_0156_1

_MG_0173_1

_MG_0206_1

_MG_0207_1

_MG_0259_1

_MG_0282_1

_MG_0244_1

Tusen tack för bilderna Satu!!! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s