att bli ryckt ut ur bebisbubblan…

Hade tänkt skriva hur vi nu lever i en liten bebisbubbla när vår älskade lilla prinsessa äntligen kommit till världen, men tydligen får man inte njuta till fullo ens i två veckor innan stora bekymmer tar överhand och rycker en tillbaka till verkligheten (och denna gång en skit sådan – bokstavligen). Nu när äntligen renoveringen av övre våningen är så fem före klar den kan bli (bara några lister som fattas) och vi skulle få pusta ut och börja leva som en lycklig liten familj så börjar avloppet krångla -igen. Big time! Att det stockats till har vi varit med om tidigare, att det frusit (för att det varit stockat) hände för tre veckor sedan och då fick vi ta hit en gubbe och spola upp det med varmvattenånga, och då trodde vi att vi skulle klara oss till våren innan vi behövde gräva upp rören och fixa det som orsakat att det stockats till nu som då…men icke sa nicke. Efter att vi igår kväll tillbringade sex timmar på att själva försöka spola upp det med både tryckluft, hett vatten och högtryckstvätt (med varmvatten inkopplat) gav vi upp och ringde hit en firma idag igen. Nåja, han fick heller inte upp det och sa det är lönlöst att prova, det är bara att gräva upp allting. Så sagt och gjort nu är grävmaskinen på gården och nu ska det fixas. Bra det förstås, men att livet hela tiden kommer med motgångar när man tror man har det som bäst…man borde väl bli van?

19.2.16

Som tur är vår lilla skatt ändå det bästa som hänt oss och verkligen det finaste vi kan ha ❤ mera kärlek än detta finns inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s