Sköna februari

Så var februari också förbi, och fort har den gått! Och nu har vi också blivit riktigt bortskämda med soligt och vackert väder den senaste veckan iaf. Fast inget mej emot, det får gärna fortsätta så hela våren. Vi har med tösen börjat gå på barnvagnspromenad nu redan några gånger och det är verkligen skönt att vara ute och gå när solen dessutom värmer i ansiktet. Visserligen är det nog bara jag som njuter av solen av oss två, hon ligger ju inne i vagnen och sover så hon njuter nog bara av frisk luft, en vagn som gungar och en skön sömn *hehe*…

29.2.16

Hoppas mars månad kommer bli lika solig och vacker som idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s