påsken

Då var den påsken förbi, då man ätit allt för mycket påskägg och memma, och fortfarande inte är led någondera. Ännu för ett par år sedan åt jag inte ens memma, mer än den ”obligatoriska matskeden” varje påsk, och då var det inte gott…men det krävs tillräckligt många smakprover innan man lär sig tycka om något, i mitt fall 25 år *heh*. Nåväl, snart är också den sista rivan slut så då väntar vi tills nästa år igen…

29.3.16.2

Jag hade laddat upp med en massa godis för påskhäxorna, men en hel del lämnade nog över så blir nog att baka något av de sista chokladäggen tror jag, för annars får vi aldrig slut på dem. Vår lilla tös klädde vi inte ut ännu i år men hon fick ha på sig hennes gula sparkdräkt så på sätt och vis var hon en liten påskkyckling ändå.Hoppas ni alla haft en lugn och fin påsk också.

29.3.16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s